Tlf 40 50 18 84 | Mail: cc@skovshoved-goodlife.dk

Senetens imod smerter i muskler og led

  • En senetensbehandling er en aktiv manuel helkropsbehandling. 
  • Udgangspunktet for behandlingen vil være baseret på informationer omkring den enkelte persons status fysisk og psykisk.
  • Der trykkes på senen, hvor den hæfter på knoglen. Derved udløses en refleks via sanseceller, der hedder senetene.(deraf navnet senetensbehandling)
  • Når en seneten stimuleres, afspændes den tilhørende muskel via en besked fra nervesystemet. Personen bliver af og til bedt om at presse imod i en bestemt bevægelse.
  • Ved hjælp af behandlingen optimeres kredsløbet, hvilket betyder øget tilførsel af ilt og næring til musklerne, samt fjernelse af ophobede affaldsstoffer. Afspænding af musklerne bedre pladsforhold for nervebanerne, som derved opnår bedre ledningsevne og færre fejlsignaler, såsom føleforstyrrelser og smerter.
     

Behandlingen og forløbet suppleres af og til med instruktion i aktive øvelser og /eller udspændings øvelser, som understøtter effekten af behandlingen.Disse øvelser vil både kunne forbedre resultatet af behandlingerne og nedsætte behandlingshyppigheden. 

  • Kroppen betragtes som en helhed. Både det psykiske og fysiske tages med i betragtning og hele kroppen behandles, da det hele hænger sammen i forhold til den normale anatomiske stilling, og muskelgrupperne sammenhæng og påvirkning af hinanden.

Jeg bruger økologisk duftfri kokos olie og andre Weleda olier i min behandling, så jeg anbefaler at man tager tøj på herhen som vil kunne tåle lidt olie efterfølgende.

Hvem kan have glæde af senetensbehandling?

Senetensbehandling kan bl.a. rette op på spændinger i muskler og skævheder i skelettet. Muskelinfiltrationer løsnes, trækkraften på knogler ændres, og der skabes nyt liv omkring muskler, sener, knogler og led, da næring tilføres.

Efter en behandling vil eventuelle ophobede affaldsstoffer være løsnet, og du føler ofte en øget tørst, derfor er det vigtigt at drikke rigeligt med vand. Affaldsstofferne renses ud via kredsløbet.

Et behandlingsforløb kan variere meget alt efter din situation. Erfaring viser, at du får den bedste effekt ved hyppige behandlinger i starten, hvorefter tidsintervallet mellem behandlingerne bliver større.
Senetensbehandling er med til at opretholde et godt kredsløb med deraf følgende velvære, hvis du lader behandlingen være en del af din egenomsorg.
Se på www.danskesenetensbehandlere.dk i forhold til specifikke muskulær og/el. sene betingede skavanker.


Skovshoved-Goodlife ApS
Senetensbehandler & Sygeplejerske
Charlotte Christiansen
Søbakken 11D
2920 Charlottenlund
Mobil: +45 4050 1884
CC@skovshoved-goodlife.dk


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk