Tlf 40 50 18 84 | Mail: cc@skovshoved-goodlife.dk

Referencer fra klienter i klinikken

”Charlottes dybdegående senetensbehandlinger har skabt større resultater end andre former for massage og behandling, jeg har prøvet. Den går virkelig i dybden og skaber en forskel for kroppen. Charlotte er både faglig kompetent og et fantastisk sødt menneske. Hun har en høj grad af integritet og skaber stor tillid. Jeg kan varmt anbefale senetensbehandling hos Charlotte/Skovshoved Goodlife.”

 

“Charlottes Senetens treatment is effective and streghten the body. Check out http://skovshoved-goodlife.dk/ for increased life quality and good treatment.”

 

”Jeg har modtaget senetens behandling (massage) af Charlotte siden 2010. Charlotte er dygtig, behagelig og altid i godt humør. Hun har magiske hænder og finder de punkter, der trænger til forløsning.

Hun har det dejligt væsen, som gør at man føler sig mødt og godt behandlet. Og hun gør sit yderste for at man skal have det godt. Og hun giver gerne gode råd og øvelser, man kan lave ind imellem behandlingerne hos hende. Når jeg har været der, har jeg det godt i kroppen og er helt afslappet.
Jeg kan klart anbefale Charlotte. Hun gør mirakler! ”


Skovshoved-Goodlife ApS
Senetensbehandler & Sygeplejerske
Charlotte Christiansen
Søbakken 11D
2920 Charlottenlund
Mobil: +45 4050 1884
CC@skovshoved-goodlife.dk


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk